Uitzenden

Nedflex Alkmaar is een kwalitatief uitzendbureau waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wij hebben een grote database met uitzendkrachten. Personeel in de beveiliging vormt ons grootste netwerk, maar ook voor personeel in andere branches in de regio Alkmaar kun je bij ons terecht.

Ons uitzendbureau is dagelijks goed bereikbaar via e-mail en telefoon, maar je bent ook van harte welkom om een keer bij ons kantoor naar binnen te lopen.

Detacheren

Via Nedflex Alkmaar bieden we de mogelijkheid om personeel in te huren op basis van detachering. Personeel is dan in dienst bij ons en wij nemen het werkgeverschap op ons. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact

Werving & Selectie

Uitzenden heeft onze grootste focus. Als franchise vestiging van de landelijk opererende Nedflex Holding kunnen wij jou op andere gebieden ondersteunen. Bijvoorbeeld bij Werving & Selectie. Dankzij de jarenlange ervaring van Lisette voorzien wij je graag van advies bij alle HR gerelateerde vraagstukken. Zij weet als geen ander wat er komt kijken bij het aannemen of inhuren van personeel.

Certificeringen

Nedflex is officieel geselecteerd als partner van Koninklijke Horeca Nederland, Recreatie Nederland en LTO Seizoenarbeid. Nedflex is ISO 9001:2015 gecertificeerd en beschikt over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is tevens VCU-gecertificeerd. Daarnaast is Nedflex lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU).